ERIKOISKASVOHOIDOT

 

EKOPHARMA hemmotteleva erikoiskasvohoito 79,00 €
Tämä on hoito sisältää virkistävän ja puhdistavan alkuhieronnan, ihonpuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hemmottelevan hieronnan (kasvot, niska ja decoltee ) sekä erikoisnaamion, joka räätälöidään juuri ihosi tarpeisiin käyttämällä erilaisia aktiiviaineita, joita ihosi tarvitsee. Tämä on todellinen tehohoito!

pHformula-ihon pinnoitushoidot alkaen 65,00 €
Innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia. Lisätietoja

Kauneudella-kasvohoito 75,00 €
Hoidossa yhdistetään timanttikuorinta/ ultraäänipuhdistus tehoseerumin imeytys ultraäänellä sekä EkoPharma- sarjan ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.
Hoidon kesto 70 min.

Ultraääni ihonpuhdistus 58,00 €
Ultraäänipuhdistus irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet. Hoidon kesto 50 min.

Mikroneulaus 139,00 €/kerta
Mikroneulaus on erittäin tehokas anti-age hoito, kun haluat hoitaa iholtasi ryppyjä ja juonteita. Hoito sopii myös aknearville, auringon vahingoittamalle iholle ja se vahvistaa couperosa ihoa sekä tasoittaa sen väriä. Hoito voidaan tehdä myös kaulalle ja decolteen alueelle. Hoito stimuloi luonnollisella tavalla ihon kollageeni- ja elastaanituotantoa. Hoidon aikana ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Parhaimman hoitotuloksen saat sarjahoidolla 3-6 krt, hoitoväli 4-6 vkoa. Kysy sarjahoidon hintaa hoitolasta. Mikroneulauksella sinulle pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho!

Ota yhteyttä ja konsultoimme ammattitaidolla juuri sinulle sopivan kasvohoidon!

Varaa aika erikoiskasvohoitoon tästä >>