JALKA -JA KÄSIHOIDOT

Itsestään huolensa pitäminen on tärkeää, mutta jalkojen ja käsien hoito saattaa unohtua, tule rentoutumaan ja teemme sen puolestasi. Olostasi tulee huoliteltu pitkäksi aikaa ja jalat sekä kädet ovat rentoutuneita. Jalka -ja käsihoidot ovat erinomainen lahja idea äidille, siskolle tai vaimolle.

Perusjalkahoito 59,00 € kesto 70 min
sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kovettumien/känsien poiston sekä hieronnan.

Lakkaus halutessa ZAO: n luonnonkosmetiikkasarjan lakalla 8 €. Pullo 8 ml, jonka saat omaksi.

SPA jalkahoito 65,00 € kesto 70 min.  Spa jalkahoito sisältää sisältää ylellisen aromaattisen sokerikuorinnan, kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, sekä hieronnan luonnonmukaisella hierontavoiteella.

Kauneudella-jalkahoito 85,00 € kesto 85 min
sisältää kylvetyksen, aromaattisen sokerikuorinnan, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen hieronnan sekä kestolakkauksen valitsemallasi värillä. Kynsien koristelu 10 €/30 min, Muista varata erikseen.


Käsihoito 49,00 € kesto 40 min
sis. käsien kylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan. Lakkaus erikseen 8 €, jolloin saat ZAO :n luonnonkosmetiikkalakan 8 ml omaksesi.

Kauneudella-käsihoito 65,00 € kesto 70 min
sis. käsien kylvyn, aromaattisen kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan ja kestolakkauksen haluamallasi värillä. Kynsien koristelu esim. ranskalainen lakkaus tai muu koristelu 10 €/20 min. Varattava erikseen varauksen yhteydessä.

Varaa aika jalka -tai käsihoitoon tästä >>