KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien siistimisen, hieronnan ja kevyen ehostuksen halutessasi.

Kasvohoitoihin olemme valinneet kotimaisen EKOPHARMA  ammattikosmetiikkasarjan, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden  aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja kaikille ihotyypeille.

Kaikki EKOPHARMA- tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.  EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho.Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

EKOPHARMA-hoitolinjat

Voidaksemme hyvin ja pysyäkseen kauniina ja terveenä iho tarvitsee kosteutta ja ravinteita, kuten vitamiineja, antioksidantteja, rasvahappoja ja kivennäisaineita. Ekopharma-kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu siten, että kaikkien neljän eri kasvohoitolinjan tuotetteita voi loistavasti yhdistää keskenään. Hoidoissa voi valita kullekin asiakkaalle juuri hänen iholleen sopivat tuotteet hoidon ja vuodenajan mukaan.

Varaa itsellesi Ekopharma peruskasvohoito ja me valitsemme sinulle sopivat tuotteet hoitoosi seuraavista linjoista.

Syväpuhdistava karpalo kasvohoito           69,00 €

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talirauhasten liikatuotantoa sekä vähentää ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen uudistuneelta, raikkaalta ja pehmeältä. Hoito sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sekä akneihon ja ruusufinnin hoitoon.

Rauhoittava herukka kasvohoito         69,00 €

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hoito rauhoittaa ihoa vähentäen ihon ärsytystä ja punoitusta sekä suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

Kasvohoidot – Kauneushoidot Oulu
 

Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni kasvohoito   69,00 €

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle.

 

Kosteuttava vadelma kasvohoito         69,00 €

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Hoito vahvistaa ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista ja ehkäisee sen kuivumista ja hilseilyä. Hoito on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

Nuorten ihonpuhdistus 49,00 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rauhoittavan naamion sekä loppuvoiteen. Tämä hoito on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille nuorille.
 

 

EKOPHARMAN hemmotteleva erikoiskasvohoito

79,00 €
Tämä on hoito sisältää virkistävän ja puhdistavan alkuhieronnan, ihonpuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hemmottelevan hieronnan (kasvot, niska ja decoltee ) sekä erikoisnaamion, joka räätälöidään juuri ihosi tarpeisiin käyttämällä erilaisia aktiiviaineita, joita ihosi tarvitsee. Tämä on todellinen tehohoito!

 

Sarjahoitojen hinnat hoitolasta.

Varaa aikasi kasvohoitoon tästä >>