Untitled-1 copy

SUIHKURUSKETUS

Teemme kauneushoitolassamme suihkurusketuksia Vita Liberata sarjalla, jolla saadaan aikaan luonnollinen rusketus ja joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Vita Liberata tuotteen pohjaraaka-aineena käytetään Aloe veran lehtivettä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Suihkurusketus Vita liberata on tuoksuton, saa aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn. Kuivuu nopeasti suihkutuksen jälkeen eikä jätä ihoa tahmeaksi. Ainesosista 80% on Ecocertifioituja luonnontuotteita. Tuote ei sisällä alkoholia, parabeeneja eikä hajusteita. Tuotetta voidaan käyttää myös atooppisille alueille.

Suihkurusketus hinnasto:

Kokovartalo              38,00 €
Kasvot ja decoltee  20,00 €

Ennen suihkurusketusta:

Valmistaudu suihkurusketukseen jo kotona varmistaaksesi tasaisen sävyn onnistumisen sekä kauniin rusketuksen pidemmän säilyvyyden.

– Kuori iho noin 2 vrk ennen suihkurusketusta

– Kosteuta kauttaaltaan kuorinnan jälkeen, etenkin polvet, kyynärpäät, kämmenet sekä jalkapohjat (Huomioithan että kaikki kosteusvoiteet tulee olla pestynä pois ennen suihkurusketusta)

– Poista myös halutessasi ihokarvat rusketettavilta alueilta ennen suikurusketusta, mieluummin kun suihkurusketuksen jälkeen.

– Poista meikit, hajuvesi sekä deodorantti ennen suihkurusketusta

Suihkurusketuksen jälkeen:

– Mukavinta on pukeutua löysiin tummiin vaatteisiin suihkurusketuksen jälkeen. Vita Liberata suihkurusketus kuivuu erittäin nopeasti mutta tällä vältetään mahdolliset vaatteiden aiheuttamat jäljet suihkurusketuksessa sekä vaatteiden värjäytyminen.

– Anna suihkurusketuksen kehittyä 6-8 tuntia ennen peseytymistä.

Tule hakemaan upea kesän hehku ihollesi ennen suuria juhlia, lomamatkaa tai muuten vain piristämään ulkonäköäsi. Kauniin sävyinen rusketus antaa hehkua iholle.

Varaa aikasi suihkurusketukseen tästä >>