PHFORMULA- IHON PINNOITUSHOIDOT

Innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

 

A.G.E. – ikääntyvälle iholletreatment_AGE

Pinnoitushoito pintarypyille ja ilmejuonteille.

pHformula A.G.E. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma joka sisältää ainutlaatuisia ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihonhoitoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihosi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Hinta 90,00 €

 

A.C.N.E. – epäpuhtaalle iholletreatment_ACNE

pHformula A.C.N.E. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia akneen taipuvaisen ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Tasoittaa ihotalin muodostumista, hillitsee bakteerikasvustoa, hoitaa ihossa olevia näppylöitä ja ehkäisee uusien muodostumista.

Hinta 80,00 €

 

C.R. –herkälle ja punoittavalle iholletreatment_CR

pHformula C.R. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia herkistynee ja punoittavan ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Hinta 65,00 €

 

 

M.E.L.A. – pigmentoituneelle iholletreatment_MELA

pHformula M.E.L.A. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia pigmentoituneen ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Hinta 105,00 €

 

 

V.I.T.A.C. Kirkkautta ja heleyttä kaikille ihotyypeilletreatment_VITA

Hoito sisältää herkkyystestin ja vitac- hoitokäsittelyn. Hoito on erittäin tehokas C-vitamiinihoito. Imeytettävä L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan iho kollageeni-ja elastaaniverkkoja. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on kirkkaampi, kosteutettu ja tasapainoinen.

Sopii myös odottaville äideille.

Hinta 80,00 €

 

Pinnoitusohjelma sisältää:

Ensimmäinen tapaaminen sisältää herkkyystestin, pinnoitusohjelman suunnittelun ja aktiiviseerumin hankinnan kotihoitoon. Aktiiviseerumi aloittaa ihon pinnoitusprosessin ja valmistelee ihon ensimmäiselle hoitokerralle.

2 viikon aktiiviseerumin käytön jälkeen tehdään ensimmäinen pinnoitushoito. Kotihoitoon Recovery- tehoseerumia, joka edistää ihon palautumista happopinnoituksista ja ylläpitää sekä tehostaa hoitojen tuloksia.

pHformula hoitokertojen määrä arvioidaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Yleensä hoitokertoja on 3-6 kertaa 10-21 päivän välein. Hoidolla saavutettavat tulokset ovat riippuvaisia tuotteiden säännöllisestä, ohjeiden mukaisesta käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä.

Tutustu myös muihin erikoiskasvohoitoihimme tai ota yhteyttä ja konsultoimme ammattitaidolla juuri sinulle sopivan kasvohoidon.

Varaa aikasi kasvohoitoon tästä >>

 

Lue asiakkaiden kokemuksia pHformula- hoidoista

Nanna Karalahti– raskaana oleville sopiva V.I.T.A.C. –hoito

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/nannakaralahti/ihonhoitoa-ja-hemmottelua

Tiia KoivusaloC.R –herkän ja punoittavan ihon hoito

http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/12/iik-keski-ikainen-ph-formula.html?m=1