EkoPharma Professional

ekoPharmaLogoon suomalainen luonnonkosmetiikkasarja joka on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden suomalaisten luomumarjojen voimasta. Kaikki EkoPharma Professional tuotteet valmistetaan Helsingissä ekologisena lähituotantona erittäin korkealla kotimaisuusasteella.

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat EkoPharma Professional- ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisälllä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.

Kaikille EkoPharma tuotteille on myönnetty suomalainen FI-NATURA Sertifikaatti joka takaa tuotteiden korkean laadun, ja että tuotteet ovat valmistettu vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista. Lisäksi EkoPharma Professional –tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on 60-100%.

Sarjasta löydät sopivat tuotteet niin epäpuhtaalle, kuivalle kuin ikääntyvällekin iholle.

Lue lisää

www.ekopharma.fi

 

Helmi ihana vartalosokeri – Helmi on kehitetty herkälle iholle, jotta myös sinä voit nauttia suloisen
sileästä ihosta. Vartalosokerilla voidaan poistaa lyhyet, jopa 1-3 mm pituiset karvat turvallisesti. Se on mukavan pehmeää ja siksi sen levitys tuntuu miellyttävältä eikä siinä ole ihoa herkistäviä tuoksuja tai väriaineita, eikä sitruunaa. Helmisokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikka. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja sekä sinun ihoasi, että luontoa hellien.

 

LL-logo  http://www.lashlovers.fi/

 

Vita Liberata – raikas tuulahdus itserusketVITA LIBERATA LOGOtavien tuotteiden markkinoille. Sisältää 80% ECOCERT sertifioituja luomuainesosia ,jotka hellivät täydellisen sävyn lisäksi hoitavuudellaan.
Ihastut Vita liberataan, koska…
• Tuotteessa on uniikki moisture-lock©, joka tuo ihollesi uskomattoman pehmeän tunteen 72 tunnin ajaksi.
• Tuote saa aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn.
• Tuotteet ovat tuoksuttomia.
• Tuote kuivuu heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta.
• Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus.

http://www.vitaliberata.fi/

 

pHformula – ihon pinnoitushoidot

Innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen.logo_web

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan.
pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

 

http://phformula.fi/

 

 

ZAO – Hienovarainen sekoitus ekologisuutta ja kestävää värikosmetiikkaa.square_logo_with_pictures_small

Sarja on

• Innovatiivinen …. pakkaukset ja sisältö Bambusta
• Eettinen …. kaikissa tuotannon vaiheissa kunnioitetaan luontoa ja ihmistä
• Luonnonllinen …. koko valikoima on 100 % luonnonraaka-aineista ja kaikki tuotteet ovat sertifioituja
• Kestävä …. innovatiivinen täyttöpakkaus tekee tuotteista egologisen ja taloudellisen
• Sensuelli …. pehmeä ja naisellinen pakkaus pehmeässä puuvillapussissa, lumoavat ja upeat värit
• Yhdenmukainen …. Zao tarjoaa Bambun kauneutta pakkauksissaan ja bambun etuja tuotteiden koostumuksessa

 

www.zaomakeup.fi

 

 

 

Suurin osa ZAO:n meikeistä käyvät myös vegaaneille. Tuotteet ovat merkattu vegan- ja glutenfree-merkein. Tunnistat ne näistä merkeistä:

vegan-gluten-1

 

Asiakkaiden kokemuksia

“Siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa noin 2 vuotta sitten, enkä tänä päivänä voisi kuvitellakaan laittavani iholleni mitään muuta. Atooppinen, kuiva ja herkkä ihoni on saanut siitä paljon apua ja kemikaalivapaus tuntuu hyvältä, puhumattakaan siitä että tuotteet ovat erinomaisia laadultaan – myös häämeikkini tehtiin Zaon tuotteilla!”
Henna, Helsinki

“Ammattimeikkaajana olen ollut todella tyytyväinen ZAO -luonnonkosmetiikka sarjaan. Sarjan tuotteet ovat todella pigmenttisiä, joka takaa upean värien loiston sekä kestävyyden niin meikissä kuin tuotteiden riittoisuudessa ammattimeikkaajan käytössä. Etenkin pidän sarjan luomiväreistä, primeristä, puutereista sekä aurinkopuutereista. On todella kätevää pystyä rakentamaan oma paletti magneettirasiaan ja näin saa kätevästi kustomoitua aina tilanteeseen sopivat värit niin henkilökohtaisessa käytössä kun ammattimeikkauksessa. Kaiken kruunaa se että tuotteet ovat upean näköisiä bambu pakkauksissaan.
Laura, Meikkaaja-maskeeraaja, Helsinki.