ESSE-KASVOHOIDOT

Optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja ihosi ei kykene sen perustoimintoihin ja sen ikääntymisaste kasvaa nopeasti.

Essen tuotteet luovatkin iholle ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Se käyttää sekä prebiootteja ravitakseen valikoituja hyviä mikrobeja että ELÄVIÄ probioottisia mikrobeja kahdessa seerumissaan tehdäkseen funktionaalisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Esse ei usko ihon vahingoittamiseen lyhytaikaisten tulosten saavuttamiseksi, vaan se parantaa ihon terveyttä näin hidastaakseen sen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Essen tuotteissa käytetään mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia tensidejä ja tuotteiden Ph-arvo on asteikolla 4-5. Essen tuotteet ovat sertifioitua luomua ja ne noudattavat Ecocertin luomustandardeja. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein eikä tuotteissa ole käytetty lainkaan eläinperäisiä aineita.

Probioottinen Esse-kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan 75 € (60 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.

Hoito voi olla kosteuttava / tasapainottava / puhdistava / vahvistava / rauhoittava

Tehokosteuttava Esse-kasvohoito 95 € (75 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan tehoampullin, ultra imeytyksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.

Herkän ihon vahvistava Esse-kasvohoito 95 € (75 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa rauhoittavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan lymfa-hieronnan kasvoille sekä hartioiden hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta.

Tasapainottava Esse-kasvohoito 95 € (75 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan tai puhdistavan tehoampullin, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.

Sopii erinomaisesti sekaiholle, joka kaipaa puhdistusta ja kosteutusta.

Akneihon rauhoittava Esse-kasvohoito 85 € (60 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa puhdistavan ja kirkastavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Sopii tulehtuneelle rauhoitusta kaipaavalle akneiholle.

Essen syväpuhdistava Detox-kasvohoito 105 € (90 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa puhdistavan ja kirkastavan tehoampullin, ultraääni- ja/tai mekaanisen puhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainottava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.               

Kirkastava Esse-kasvohoito 95 € (75 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, BHA-kuorinnan, ihoa kirkastavan tehoampullin, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Huom. ei sisällä ihonpuhdistusta. Sopii erityisesti kasvoille, joilla on pigmenttimuutoksia ja iholle, joka kaipaa kirkastusta ja värin tasoitusta.

Esse Ageless  115 € (90 min.)

Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän tehoampullin, tehotuotteen imeytyksen ultraäänellä, kasvojen ja hartioiden hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia. Sopii 40+ iholle.

Kasvohieronta Essen tuotteilla 45 € (45 min.) Sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, perinteisen- tai lymfahieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä loppuvoiteen.

Varaa aika Esse-kasvohoitoon tästä >>