Kosmetiikkaneuvoja Kauneudella-hoitolassa

Aloitin Kauneudella-hoitolassa maaliskuussa 2015. Ensimmäiset neljä viikkoa suoritin viimeistä työharjoittelua ammattitutkintoani varten. Sen jälkeen perustin toiminimen ja aloitin sopimusyrittäjänä hoitolassa toukokuussa. Siitä saakka olen tarjonnut kauneudenhoitoalan palveluita Kauneudella-hoitolassa.

Ennen kuin päädyin kauneudenhoitoalalle, tein paljon töitä keittiöalalla, tarjoilijana enimmäkseen. Huoltoasemalla, ravintolassa ja pitopalveluyrityksessä. Lisäksi olin kaksi vuotta leipomoalan yrityksessä paistamassa, pakkaamassa ja myymässä leipää. Vuosien kokemus eri elintarvike- ja keittiöaloilta riitti opettamaan paitsi paljon hyödyllisiä taitoja, myös ymmärtämään, että unelma-ammattini on jokin muu.

Lapsena sanoin, että minusta tulee isona kampaaja-kosmetologi, joten opiskelin peruskoulun jälkeen Oulun Seudun ammattiopistossa Kauneudentoitoalan perustutkinnon ja valmistuin toukokuussa 2015 Kosmetiikkaneuvojaksi. Vielä en ole kampaajakouluun päätynyt. Tein vielä ammattiopintojen ohessa noin 1,5 vuotta töitä toisessa kauneushoitolassa ennen kuin aloitin Kauneudella-hoitolassa. Nyt jo reilut kaksi vuotta täällä työskenneltyäni, olen edelleen innoissani ja onnellinen työstäni ja paikasta jossa saan sitä tehdä.

Erityisosaamistani ovat ripsienpidennykset, joita olen tehnyt kohta viisi vuotta, lähes päivittäin. Olen tarkka ja kokemus opettaa minua päivittäin. Kouluttaudun ja pidän itseni ajantasalla uusista ripsitrendeistä.

Lisäksi teen kaikkia kauneushoitoja – kasvoista varpaisiin. Myös rakennekynnet ja kestolakkaukset löytyvät palveluistani.

Kirjoitan myöhemmin mm. ripsienpidennyksestä blogiimme.

terveisin Emma