AROMAHIERONTA

Aromahieronnassa hierotaan selkä ja hartian seutu, rintakehä, kädet sekä jalat. Aromahieronta tehdään eteerisillä öljyillä ja klassisesta hieronnasta poiketen hierontaliikkeet ovat kevyemmät, joskin täydellisesti rentouttavat.

Aromahieronnan teho perustuu paitsi hierontaliikkeiden, myös käytettävien eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa sekä kireät lihakset, että mielen.

Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, univaikeuksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan. Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä.

Aromahieronta on erittäin turvallista, mutta hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäville äideille. Myöskään hoitoa ei saa tehdä sädehoitojen tai kemoterapian aikana, eikä myöskään flunssan, infektion tai antibioottikuurin aikana. Hoitoa on syytä välttää myös silloin jos kärsii sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta tai on nauttinut alkoholia tai käyttänyt muita huumausaineita.

Aromahieronta 60 min.          60 €

Varaa aikasi aromahierontaan hoitolassamme tästä >>