EKOPHARMA-KASVOHOIDOT

Kasvohoitosarjamme on kotimainen EKOPHARMA, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja kaikille ihotyypeille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.  EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

Kaikille EkoPharma tuotteille on myönnetty suomalainen FI-NATURA Sertifikaatti joka takaa tuotteiden korkean laadun, ja että tuotteet ovat valmistettu vähintään 95 % luonnollisista raaka-aineista. Lisäksi EkoPharma Professional-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on 60 – 100 %.

Syväpuhdistava karpalo kasvohoito  69,00 € (70 min.)

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talirauhasten liikatuotantoa sekä vähentää ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen uudistuneelta, raikkaalta ja pehmeältä. Hoito sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sekä akneihon ja ruusufinnin hoitoon.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide

Rauhoittava herukka kasvohoito         69,00 € (70 min.)

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hoito rauhoittaa ihoa vähentäen ihon ärsytystä ja punoitusta sekä suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide

Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni kasvohoito   69,00 € (70 min.)

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide

Kosteuttava vadelma kasvohoito         69,00 € (70 min.)

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Hoito vahvistaa ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista ja ehkäisee sen kuivumista ja hilseilyä. Hoito on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, puhdistus, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide

EKOPHARMAN hemmotteleva erikoiskasvohoito 79,00 € (70 min.)

Tämä on hoito sisältää virkistävän ja puhdistavan alkuhieronnan, ihonpuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hemmottelevan hieronnan (kasvot, niska ja decoltee ) sekä erikoisnaamion, joka räätälöidään juuri ihosi tarpeisiin käyttämällä erilaisia aktiiviaineita, joita ihosi tarvitsee. Tämä on todellinen tehohoito!

Nuorten ihonpuhdistus   49,00 €  (50 min.)
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rauhoittavan naamion sekä loppuvoiteen. Tämä hoito on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille nuorille.

Laitelisä 10 €

Kaikkiin Ekopharman kasvohoitoihin voi halutessaan yhdistää tehotuotteen imeytyksen ultraäänellä tai ultraäänipuhdistuksen.

Varaa aika Ekopharma-kasvohoitoon tästä >>