ZAO – Bambun kauneus kuoressa, bambun hoitavuus tuotteessa

Miltä kuulostaisi meikkisarja, joka ei lisää tässä maailmassa jätteen määrää vaan päinvastoin hyödyntää valmistuksessaan luonnossa kasvavaa ylijäämäbambua? Luonnon raaka-aineista valmistettu meikkisarja ansaitsee upean, ekologisen, mutta myös erittäin kestävän pakkauksen joka kulkee mukanasi niin arjessa kuin juhlassa. Ranskassa vuonna 2012 lanseerattu 100 % ekosertifioitu luonnonvärikosmetiikkasarja ZAO käyttää ensimmäisenä maailmassa samaa raaka-ainetta, bambua sekä pakkauksissa että tuotteissa. Bambussa yhdistyy eleganssi ja nykyaika ja siitä tehdyt kestävät pakkaukset on tarkoitettu uudelleen täytettäväksi ja pitkään käytettäviksi.

 

Sarjasta löytyy kaikki tuotteet, mitä kauniiseen, luonnolliseen, kestävään ja ihoa hoitavaan meikkiin tarvitaan. Bambua hyödynnetään jauheena, uutteena ja öljynä tuotteissa ja sen sisältämä orgaaninen piioksidi auttaa pitämään ihosi kimmoisana!

 

 

 

ZAO: n innovatiivisuus näkyy pakkausten suunnittelussa ja sarjan valmistajien tavoitteena on saada mahdollisimman paljon tuotteittaan ekologisiin täyttöpakkauksiin. Tuotteen loppuessa voidaan sisälle hankkia vain uusi täyttöpatruuna ja ihana bambuinen rasia säilyy edelleen samana. Tällä hetkellä lähes kaikki tuotteet löytyvät täyttöpakkauksina, ja viimeisimpänä lisäyksenä saimme markkinoille ihanan täytettävän magneettirasian täydentämään rasioiden valikoimaa. Valikoimassa on 3 erikokoista magneettirasiaa.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sen hoitavien raaka-aineiden ansiosta. Sarja on 100 % luonnollinen ja sen sisällöstä vähintään 20 % on luomutuotettuja raaka-aineita. Esimerkkinä ZAO:n uudet Soft touch huulipunien merkittävimmät vaikuttaja-aineet ovat seuraavat:

  • Luomu karitevoi (Butyrospermum parkii (shea) butter): Karitevoi eli sheavoi saadaan karitepuun pähkinöistä Afrikasta. Runsaasti rasvahappoja sisältävä karitevoi ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Karitevoi on ominaisuuksiltaan rauhoittava, pehmittävä, haavoja parantava sekä UV-säteiltä suojaava
  • Luomu risiiniöljy (ricinus communis seed oil): Risiiniöljy saadaan risiinikasvin siemenistä. Öljyn rasvahapot, E-vitamiini sekä risiiniöljyhappo ovat tehneet risiiniöljystä arvostetun raaka-aineen jo antiikin aikaan. Risiiniöljy hoitaa, tasapainottaa ja pehmittää ihoa.
  • Luomu karnaubavaha (copernicia cerifera cera): Karnaubavaha saadaan karnaubabambun lehdistä Karnaubavaha estää huulien kuivumista ja luo huulille suojaavan pinnan toimien huulipunassa ‘’kalvonmuodostajana’’.

Sarjassa erityisen positiivista on jatkuva tuotekehitys asiakkaiden palautteen pohjalta. Yksi tämän vuoden ihanista pakkausuutuuksista on Silk Foundation eli nestemäinen meikkivoide kauniissa huurteisessa lasisessa pumppupullossa. Lasipullo on täytettävä, ja pumppupullon ansiosta meikkivoiteen levittäminen on helpompaa. Voiteen loppuessa asiakas ostaa vain täyttötuubin, ja puristaa sisällön alkuperäiseen pulloonsa. Samalla säästyy sekä pennoset että ympäristö!

Helposti levittyvä Silk Foundation –meikkivoide antaa iholle puuterimaisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Luomulaatuinen piidioksidi bambun lehtiuutteesta, luomulaatuinen manteliöljy, jojoba sekä karitevoi antavat meikkivoiteelle syväkosteuttavan vaikutuksen tehden samalla iholle pitkäkestoisen raikkauden tunteen.

Tuotteita löydät ympäri Suomen jälleenmyyjiltä

Etusivu

 

 

 

Avainsanat: luonnollinen meikki, bambu, zao, meikkivoide, värikosmetiikka