Puhelinnumero

044 700 3250

Sähköpostiosoite

kauneudellahoitola@gmail.com

Avoinna

Ajanvaraustilanteen mukaan

Teemme kasvohoidot Essen probioottisella ihonhoitosarjalla sekä kotimaisella Unna Nordic-sarjalla. Lisäksi hoitovalikoimassamme on myös Yin Your Skin Pro-kosmeettinen Gua Sha hoito. Kaikki kasvohoitomme ovat lempeän tehokkaita ja kokonaisvaltaisesti rentouttavia ja hoitavia. Lisäksi kaikissa hoidoissa valitaan yksilöllisesti juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.


ESSE-KASVOHOIDOT

ESSE EXPERIENCE

99,00€

Hemmotteleva kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan 75 min.

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeiden mukaisen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun, jotka ovat jalkojen virkistävä kuorinta ja hieronta / silmänympärysalueen naamio ja hieronta / mekaaninen ihonpuhdistus.


ESSE EXPERIENCE

120,00€

Kasvohoito ultraääni imeytyksellä tai -puhdistuksella 90 min.

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni imeytyksen tai -puhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihon tarpeiden mukaisen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun, jotka ovat jalkojen virkistävä kuorinta ja hieronta/silmänympärysalueen naamio ja hieronta.


ULTIMATE ESSE EXPERIENCE

159,00€

Ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle sekä mielelle 120 min.

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin on todellinen All Inclusive -hoito. Hoidon aluksi jalat puhdistetaan lämpimillä kompresseilla sekä kuoritaan ja hierotaan. Hoito jatkuu dekolteen ja hartioiden hieronnalla sekä yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla. Kasvohoito sisältää ihon kuorinnan, kasvojen- sekä silmänympärysihon hieronnan ja naamion sekä rentouttavan päänahan käsittelyn. Ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle sekä mielelle!


UNNA NORDIC-KASVOHOIDOT

UNNA NORDIC-KASVOHOITO

79,00€

Peruskasvohoito ihosi tarpeiden mukaan 60 min.

Metsäinen kasvohoito Unna Nordicin-tuotteilla. Ihon tarpeidesi mukainen kasvohoito, joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen, kasvojen- ja decolteen hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet. Jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan Unna Nordic 90 min. kasvohoidon.


UNNA NORDIC-KASVOHOITO

105,00€

Ultraääni imeytyksen tai puhdistuksen sisältävä kasvohoito 90 min.

Metsäinen kasvohoito Unna Nordicin-tuotteilla. Ihon tarpeidesi mukainen kasvohoito, joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni imeytyksen tai -puhdistuksen sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kasvojen- ja decolteen hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet.


MINIKASVOHOITO

50,00€

Alle 18-vuotiaalle tarkoitettu puhdistava / kosteuttava kasvohoito 45 min.

Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.


YIN YOUR SKIN PRO

140,00€

Kosmeettinen Gua Sha-hoito 120 min.

Yin Your Skin Pro-hoidossa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käsitellään dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alue kivestä valmistetuilla Gua Sha-lastoilla sekä lusikalla. Gua Sha-hoito on todella rentouttava ja vaikutukset yltävät ihon pintaa syvemmälle. Hoidon alkuun iho puhdistetaan puhdistustuotteella sekä kosteutetaan kasvovedellä/seerumilla ja öljyllä.


Etkö tiedä minkä kasvohoidon valitsisit? Ei hätää!

Unna Nordic (60 min.)- ja Esse Experience (75 min.) kasvohoidot ovat hyviä kaikille sopivia perushoitoja. Jos sen sijaan ihosi kaipaa tehokosteutusta tai kasvoillasi on epäpuhtauksia, jotka kaipaavat kunnon puhdistusta, valitse Unna Nordicin (90 min)- tai Esse Experience (90 min.)-kasvohoito. Tehokasta, mutta erittäin rentouttavaa hoitoa kaipaavalle 120 min. Yin Your Skin- hoito tai Ultimate Esse Experiense on täydellinen valinta.

Jos ihosi on todella herkkä tai sinulla on suunympärysihottumaa, rosaceaa, aknea tai muita iho-ongelmia, suosittelen sinua valitsemaan jonkun Essen kasvohoidoista.

Aina voit myös valita hoidon ajan mukaan ja katsomme sitten yhdessä paikan päällä minkä hoidon teemme.