Puhelinnumero

044 700 3250

Sähköpostiosoite

kauneudellahoitola@gmail.com

Avoinna

Ajanvaraustilanteen mukaan

Teemme kasvohoidot Essen probioottisella ihonhoitosarjalla sekä kotimaisella Unna Nordic-sarjalla. Nyt hoitovalikoimassamme myös Yin Your Skin Pro-kosmeettinen Gua Sha hoito.


ESSE-KASVOHOIDOT

ESSE EXPERIENCE 60 min.

95,00€

Peruskasvohoito ihosi tarpeiden mukaan

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeiden mukaisen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun, jotka ovat jalkojen virkistävä kuorinta ja hieronta tai silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

Lisäksi hoitoon voi yhdistää tarpeen mukaan seuraavat lisäpalvelut:

  • mekaaninen ihonpuhdistus +10 €   
  • tehoampulli + 15 €                                 
  • ultraääni puhdistus & ihonpuhdistus +25 €               
  • ultraääni imeytys + 20 €                                                  
  • tehoampulli & ultraääni imeytys/puhdistus + 35 € 

ULTIMATE ESSE EXPERIENCE 120 min.

159,00€

Ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle sekä mielelle!

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin on todellinen All Inclusive -hoito. Hoidon aluksi jalat puhdistetaan lämpimillä kompresseilla sekä kuoritaan ja hierotaan. Hoito jatkuu dekolteen ja hartioiden hieronnalla sekä yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla. Kasvohoito sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen tai ultraääni imeytyksen/puhdistuksen, tehoampullin imeytyksen, kasvojen- sekä silmänympärysihon hieronnan ja naamion sekä rentouttavan päänahan käsittelyn.


UNNA NORDIC-KASVOHOIDOT

UNNA NORDIC-KASVOHOITO 75 min.

85,00€

Peruskasvohoito ihosi tarpeiden mukaan

Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen tarvittaessa, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.


UNNA NORDIC-KASVOHOITO 90 min.

105,00€

Ultraääni imeytyksen tai puhdistuksen sisältävä kasvohoito

Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni puhdistuksen tai imeytyksen sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.


METSÄELÄMYS

99,00€

Metsäinen hemmotteluhoito Unnan tuotteilla 75 min.

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion aikana hierotaan dekoltee ja hartiat.

Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.


MINIKASVOHOITO

50,00€

Alle 18-vuotiaalle tarkoitettu puhdistava / kosteuttava kasvohoito

Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.


YIN YOUR SKIN PRO

140,00€

Kosmeettinen Gua Sha-hoito 120 min.

Yin Your Skin Pro-hoidossa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen Gua Sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käsitellään dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alue kivestä valmistetuilla Gua Sha-lastoilla sekä lusikalla. Gua Sha-hoito on todella rentouttava ja vaikutukset yltävät ihon pintaa syvemmälle. Hoidon alkuun iho puhdistetaan puhdistustuotteella sekä kosteutetaan kasvovedellä/seerumilla ja öljyllä.