Puhelinnumero

044 700 3250

Sähköpostiosoite

kauneudella@kauneudella.fi

Avoinna

Ajanvaraustilanteen mukaan

Rekisterin ylläpitäjällä on tietosuoja-asetusten mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informaatiovelvoitteen.

Rekisterinpitäjä

Kauneudella hoitola
Palosuontie 14
90800 Oulu

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Jenniina Lehto, Kauneudella hoitola
kauneudella@kauneudella.fi, puh: 044-700 3250

Rekisterin nimi ja ketä se koskee

  • Kauneudella hoitolan asiakasrekisteri
  • Rekisteri koskee asiakkaita, jotka asioivat yrityksessä Kauneudella hoitola

Henkilötietojen käsittelyn peruste

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittely ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin jotka ovat seuraavat:

  • hoitotapahtumassa tarvittavat tiedot asiakkaasta
  • nettiajanvarauksessa, ajanvarauksien teko ja yhteydenotto asiakkaan varauksiin liittyen
  • (Kauneudella hoitolan verkkokaupan tilausten hallinnassa ja tilausten lähetystä varten. )

Rekisteri voi pitää sisällään seuraavia tietoja

  • Asiakkaan yhteystiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot
  • Asiakkaan lähettämät sähköpostit, tekstiviestit
  • tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista
  • hoitotapahtumassa tarvittavia yleisiä  tietoja asiakkaan terveydestä

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään ajanvarausta tehdessä Timman nettiajanvarauksen kautta
  • (asiakkaalta itseltään kauneushoitolan nettikaupasta tilatessa)

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. 

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Poistopyynnöt tai oikaisupyynnöt tehdään kirjallisesti: Kauneudella hoitola, Palosuontie 14, 90800 Oulu tai kauneudella@kauneudella.fi

Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn miksi tietoja ei voi poistaa. On huomioitavaa että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyjä tietoja. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineistoa Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään niin kauan kun asiakkuus on voimassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta Kauneudella hoitolan ulkopuolelle markkinointitarkoituksiin.

Olemme varmistaneet että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • Timma nettiajanvarauksissa